KURITTULAN KOULUN VANHEMPAINYHDISTYS RY.

Kurittulan koulun vanhempainyhdistys on alakoulun kaikkien oppilaiden ja huoltajien yhteinen yhdistys koulun ja kodin välisen yhteistyön edistämiseen ja lasten kouluviihtyvyyden parantamiseen.

 

Kurittulan koulun vanhempainyhdistys on toiminut jo useita vuosia muutamien aktiivisten huoltajien toimesta. Mukaan toimintaan ovat tervetulleita kaikki halukkaat vanhemmat ja pienikin panos, esim. kerran vuodessa diskovalvojana toimiminen, auttaa. Voit halutessasi ilmottautua vapaaehtoisten listalle: kurittula.vy(a)gmail.com.

 

Tärkeänä tehtävänä vanhempainyhdistyksellä on hankkia oppilaille välituntivälineitä (mm. sählymailasetit, jalkapallot, koripallot, hyppynarut, salibandylasit). Oppilaille jaetaan vanhempianyhdistyksen keräämillä varoilla stipendejä ja kuudesluokkalaiset saavat retkiavustusta luokkaretkeä varten. Lisäksi koululle hankitaan kaikille oppilaille ksylitolipastillit. Vanhempainyhdistys ottaa tarvittaessa kantaa lasten koulunkäyntiin liittyviin ajankohtaisiin asioihin myös Maskun kunnan suuntaan.

 

Varoja näihin hankintoihin kerätään jäsenmaksulla, joka on lukuvuonna

2019-2020 15€/perhe. Kannatusjäsenmaksu on lukuvuonna 2019-2020 50€.

Haluamasi suuruisen maksun voit maksaa yhdistyksen tilille FI53 4355

0010 0504 93. Muista käyttää viitettä 21911. Lisäksi keräämme varoja järjestämällä talkootyönä 3-4 discoa lukuvuoden aikana. Toivomme, että koulumme jokaisen oppilaan perhe kokee vanhempainyhdistyksen toiminnan lastemme ja koulun kannalta tärkeäksi ja osallistuu toimintaamme maksamalla yhdistyksen jäsenmaksun. Se auttaa meitä tekemään lasten koulunkäynnistä astetta mukavampaa!

 

Kurittulan oppilaiden huoltajat ovat lämpimästi tervetulleita vanhempainyhdistyksen kokouksiin ja toimintaan. Kokoukset pidetään koulun neuvotteluhuoneessa (2krs) ja niistä ilmoitetaan Wilman kautta ja/tai Maskulaisessa sekä Facebookin Kurittulan Vanhempainyhdistys-ryhmässä, mihin kannattaa myös liittyä. Meihin saat yhteyden sähköpostitse kurittula.vy(a)gmail.com.

 

Nähdään kokouksessa, diskossa tai ota yhteyttä!

 

Kurittulan vanhempainyhdistyksen puolesta, Anu Kankarjärvi puheenjohtaja

p.040 838 4477